Vad Virágok Könyvműhely
   Képregénycsemegék    Amerikától Ázsiáig

Lidércfölde feat. Louis Vuitton

Lidércfölde-rajongóknak biztosan ismerős lesz a következő pár kép. Természetesen leborulunk Marc Jacobs nagysága előtt, de láttunk már valakin ilyen szalagokat, ugye ;-)


Tarolnak a LV nyuszifülek

A divatbemutatókon kissé mindenki meglepődve és mosolyogva nézte Marc Jacobs a Louis Vuittonnak szánt nyuszifüleit. Már akkor gondolhattuk volna, hogy természetesen kasszasiker lesz a kreatív ötlet, “hiszen minden nő, egy kis nyuszi” – hogy Jacobs-ot idézzem.

Sorra kerülnek a nyuszifülek a különböző nemzetiségű Vogue-ok elejére, és belsejébe és egyre több híresség hordja a különleges kiegészítőt a nyílvánosság előtt is.

Most itt a Halloween és az izgalmas beöltözős bulikon, mi is eszkábálhatunk valami LV-hez hasonló nyuszifület magunknak.

Madonna a nyuszifülek egyik hivatalos nagykövete, hiszen Ő volt a kampány arca. Itt egy werk kép a fotózás egyik szünetéről:

Morgane Dubled a Jalouse szeptemberi számában:

Natalia Vodianova az orosz Vogue címlapján és a belső anyagokban:

Sőt már egy logós változat is feltűnt, szintén egy orosz lap szeptemberi számában. Ez kevésbé dekoratív, mint a színes változatok:

Az angol Vogue egy valódi törpenyúllal dobta fe a koncepciót:

A kreatív igazgató kedvenc kiegészítőjében:

Forrás: http://ourfashion.blog.hu/2009/10/22/tarolnak_az_lv_nyuszifulek

2009.10.22. 12:48
*Bianka*

TumblrPinterestShare

Kategóriák: ázsiai képregények
Címkék: , ,

1 hozzászólás

1 Vad Virágok Hírek 2010/január « Elhaym Blogja { 2009.12.31 - 22:19 }

[...] Snow története befejeződött 2009-ben, de elsöprő hatása a divatvilágot sem kímélte. Marc Jacobs és a Louis Vuitton nyuszifüleket idéző szalagokkal hajoltak meg Madeleine Rosca, a rajzoló nagysága előtt. A [...]

Hagyj üzenetet