Vad Virágok Könyvműhely
   Képregénycsemegék    Amerikától Ázsiáig

2010-es megjelenéseink

A 2010-es esztendő az előjelek szerint hasonlóan izgalmas lesz, mint az előzőek voltak. Itt elérhető a folyamatosan frissülő, részletes kiadási terv.

Két újabb sztripsorozattal bizonyítjuk, hogy a még mindig nagyon jó a humorérzékünk. Márciusban indul Paul Gilligan itthon már ismert és sokak által kért Blöki Bár Gyűjteménye. Kutyatartóknak kötelező vétel lesz.  Másik idei újdonságunk Richard Thompson hazánkban teljesen ismeretlen Zsákutca című sorozata. Mit mondhatnánk Bill Watterson, a Kázmér és Huba alkotójának kedvenc sorozatáról? Imádjuk, és nagyon várjuk az őszt.

A Kázmér és Huba Gyűjtemény két, immár hagyományos gyűjteményes kötettel folytatódik, ezen kívül megjelenik ősszel egy színes válogatás a vasárnapi sztripekből Kázmér és Huba képeskönyve lusta vasárnapokra címmel.

Természetesen az Usagi sorozat is folytatódik két kötettel. Márciusban jön A halál árnyai, októberben pedig a Daisó.

A vízisten menyasszonya sorozat rajongói örülhetnek az idén, 2010-ben az eddigi évi kettő helyett három kötetet is megjelentetünk.

Az Annyira király vagy! sorozatnak két új kötete jelenik meg 2010-ben, a jelenlegi tervek szerint a sorozat befejező kötete marad 2011-re.

Az év második felében tervezzük egy új koreai sorozat indítását, de erről még nincs végleges információnk.

Izgalmas év lesz a 2010-es.

TumblrPinterestShare

Kategóriák: amerikai képregények, ázsiai képregények, Facebook, Kázmér és Huba, kiadói hírek, Nincs kategorizálva, Usagi Yojimbo
Címkék: , , , , , , ,

nincs hozzászólás

Még egy hozzászólás sincs...

Dobd fel az oldalt, írd le a gondolataidat!

Hagyj üzenetet